Vymrazovanie kávy sa považuje za najlepší spôsob výroby instantnej kávy. Káva sa
praží, potom sa zmrazuje do blokov a melie na na jemné časti, ktoré sa potom dávajú
do vákua pri miernom zvýšení teploty. Tým sa ľad premení priamo na paru, preto sa
pomleté častice stávajú suchými, robustnými a prirpavenými na použitie.
Vlastnosti
- Vyrobené zo 100 % čistých zŕn odrody arabica.
- Výlučne kolumbijská zmes.
- Instantná vymrazovaná granulovaná káva si zachováva svoju pravú kávovú chuť.
- Instantná káva sa veľmi dobre rozpúšťa v horúcej vode, preto sa pohodlne pripraví za veľmi krátky čas.
- Šálku kávy máte hotovú ľahko a rýchlo, pričom nezostáva žiaden odpoad.
- Perfektne sa dá prispôsobiť rôznym chutiam – každému môžete upraviť silu kávy podľa jeho gusta.