Bohužiaľ, váš prehliadač nie je aktualizovaný a to môže limitovať vaše skúsenosti ako užívateľa. Prosím, použite nasledujúce odkazy a aktualizujte si váš prehliadač: Chrome, Firefox, Opera,Safari alebo Internet Explorer

Množstvo:

    Náš špeciálny balzamikový ocot je vyrobený z muštu z odrôd hrozna Trebbiano a Lambrusco z regiónu Modena v taliansku. V okolí mesta Modena sa už odpradávna pestovali odrody hrozna Trebbiano a Lambrusco, známe svojimi výnimočnými vlastnosťami a zaujímavosťou je, že v tejto oblasti sa súdky, v ktorých dozrieva balzamikový ocot, držia v podkroví domov, nie v pivniciach.

    Kvalitu tohto produktu certifikuje konzorcium pre balzamikový ocot z Modeny (‘Italian Consortium for Balsamic Vinegar of Modena’) a agentúra Cermet, ktorých odobrenie vyjadrujú oficiálne červené pečate na hrdlách fliaš.

    Vlastnosti

    • Certifikované ‘Italian Consortium for Balsamic Vinegar of Modena’ a agentúrou Cermet.
    • Používa sa výlučne hrozno odrôd Trebbiano a Lambrusco z okolia Modeny.
    • Dozrieva v dubových sudoch, aky získal ovocnú arómu a výnimočnú sladkokyslú chuť.
    2025